Stancija Rušeti

 

RUŠETI su mjesto pored Šterne. Cijelo selo je samo jedna duga kuća okružena sa 4ha zemljišta. Prostor oko objekta je uređena šuma kestena i mladog hrasta. Oko šume moguće je šetati kroz nekoliko livada. Šetnica okružuje jednu stranu zemljišta i povezuje mladi maslinik. Okolica Rušeta je okružena biciklističkim stazama i hiking putevima, idealno za odmor od grada. Naši gosti imaju mogućnost spremanja vlastitih bicikala i najma naših, kao i najma hiking štapova za hodanje.

   


 

STANCIJA Rušeti je objekt sa 4 sobe i zajedničkim prostorom, uređen u kamenoj kući iz 1820 godine. Objekt je u potpunosti restauriran u tradicionalnom stilu ovoga doba i opremljen u najvišoj mogućoj razini. Objektu pripada i vanjski grill te bazen koji će biti u funkciji od 2018 godine. Stotinjak metara od kuće je manja kamena kuća u kojemu će biti uvijek netko na usluzi gostima. Uz sobe gosti mogu korisiti zajednički prostor u prizemlju kuće koji se sastoji od manje kuhinje i dnevnog boravka.

 

 

 

 

 

 


 

SOBE su opremljene da zadovoljavaju najviše standarde sa 4 i 5 zvjezdica. Dvije sobe imaju mogućnost spavanja za 3-4 ljudi (spavaća soba i dnevni boravak sa sofom). Druge dvije sobe su manje i pružaju mogućnost spavanja u sobi sa bračnim krevetom i jednim pomoćnim krevetom. Sve sobe imaju kupaonu, televizor sa satelitskim i zemaljskim kanalima, klima uređaj, grijanje, frižider… U zajedničkim prostorijama je mogućnost pripreme doručka i jednostavne hrane.

 

 

 

 

 

 


 

Nekada i danas

Translate »