Apartmani Degra

 

Apartmani i sobe Degra nalaze se 3km od centra Umaga u mjestu Križine. Iznajmljujemo apartmane i sobe u 4 manje zgrade. U zadnjoj zgradi imamo recepciju za goste koja je cijeli dan otvorena. Na recepciji možete dobiti sve potrebne informacije o Umagu i okolici, kao i pokupiti brošure o cijeloj regiji. Moguće je rezervirati putovanja i organizirati posjete Vinarijama i Uljarama. Besplatan Wifi je dostupan u javnim prostorijama, oko recepcije i bazena.

 

 

 

 

 

 


 

Za sve goste od 01.05. do 01.10. otvoren je vanjski bazen. Bazen okružuju drvene ležaljke na otvorenom i dio sa stolovima i stolicama koji se nalazi ispod krova. Oko bazena nalazi se besplatni wifi priključak i stol sa osnovnim informacijama i brošurama iz Istre. Korištenje bazena i ležaljki je besplatno i moguće je od 10h do 19h svaki dan.

 

 

 

 

 

 


 

Za sve goste stoje besplatni bicikli i najam biciklističkih karata od regije. Ukoliko dolazite sa svojim biciklima imamo mogućnost spremanja bicikala u zaključane prostorije. Sav potrebni alat za popravak bicikala je na usluzi gostima. Najbliži servis bicikala je u Umagu 3km udaljen. Na recepciji možete dobiti sve savjete o biciklističkim putevima u regiji.

 

 

 

 

 

 


Apartmani i sobe Degra kategorizirane su sa 3 i 4 zvjezdice i kapaciteta su do 70ljudi. U ponudi imamo razne tipove apartmana od najvećih sa dvije spavaće sobe do studio apartmana. Svi apartmani imaju terasu ili balkon sa stolicama i stolom, potpuno opremljenu kuhinju i kupaonu. Svaka jedinica ima svoj klima uređaj i LCD televizor.

STUDIO APARTMAN   za 2 OSOBE

STUDIO +  za 4 OSOBE

APARTMAN SA JEDNOM SPAVAĆOM SOBOM   za 3 OSOBE

APARTMAN ECONOMY SA DVIJE SPAVAĆE SOBE  za  5 OSOBA

APARTMAN SA DVIJE SPAVAĆE SOBE  za  5 OSOBA

APARTMAN COMFORT SA DVIJE SPAVAĆE SOBE  za 5 OSOBA


Sobe Degra su kategorizirane sa 4 zvjezdice. Sve su opremljene sa klima uređajem, frižiderom, kuhalom za vodu i osnovnim priborom za jelo i piće. U sobama nije moguće kuhati hranu. U sobama se nalazi bračni krevet za dvoje i moguće je dodati dječji krevetić. Sve sobe imaju balkon ili terasu.


Translate »