Građevinarstvo

 

Degra d.o.o. tvrtka je osnovana 1991 godine u Bjelovaru sa osnovnom djelatnošću građevinarstvom i projektiranjem. Tvrtka je svoju najveću ekspanziju stekla krajem devedesetih kada je radila na postavljanju podzemnih infrastrutkura. Danas Degra d.o.o. posluje većinom u Istri, u Umaškoj regiji. Usko specijalizirani tim certificiranih građevinskih radnika za izvođenje radova na niskogradnji što uključuje i cjelokupnu izgradnju kuće. Dugogodišnjim iskustvom rada sa kamenom specijalizirali su tvrtku i za obnovu starih objekata.

 

Uz izvođenje radova na niskogradnji tvrtka ima mogućnosti izrade cjelokupne projektne dokumentacije za građevinu kao i nadzor radova. Uz projektnu dokumentaciju moguće je dobiti kompletnu vizualizaciju budućeg objekta u 3d kao i kroz video simulacije interijera i eksterijera objekta.

 

Vršimo savjetovanje vezano za legalizaciju postojećih objekata i izradu kompletne dokumentacije. Svu projektnu dokumentaciju vezanu za legalizaciju kuće, 3d model sadašnjeg stanja, projekti postojećeg stanja u jpg formatu kao i svo savjetovanje za buduće izmjene možete dobiti kod nas.

 

Kontakt:
Mirko Pretula dipl.ing.kult.teh
Mob:098/355-534
E-mail: mirko.pretula@degra.hr

 

Mirjana Pretula ing.građ.
Mob:098/239-048
E-mail: mirjana.pretula@degra.hr

 

Vesna Novak dipl.ing.

E-mail: degra.bjelovar@bj.t-com.hr
043/214-999

Translate »